Bibliotecă

Formăm profesioniști din 1996.

Bibliotecă

Unul dintre locurile faine din facultate e biblioteca (la parter), unde te așteaptă peste 22.000 de volume și circa 2000 fascicule de periodice cărora li se adaugă regulat noi titluri din domenii precum: gender, sociologie, naţionalism, ideologii politice, politici comparate, teorie politică, jurnalism, ştiinţele comunicării, relaţii internaţionale, drept, administraţie publică.

Biblioteca FSPAC a început să se formeze din anul 1994, când Facultatea de Științe Politice a beneficiat de sprijinul programului IREX (International Research Exchange) şi de donaţii de cărţi şi periodice din partea Fundaţiei Soros. În 1998, Biblioteca Facultăţii de Ştiinţe Politice a devenit filiala B.C.U. “Lucian Blaga” Cluj-Napoca.

P.S.: Ăsta-i cel mai liniștit și bun loc din întreg FSPAC (pe lângă spațiul din fața amfiteatrului 101) pentru a-ți scrie proiectele, a învăța pentru un examen sau parțial sau pur și simplu a citi o carte.

Detalii abonament

Înscriere la bibliotecă

Orarul bibliotecii: Luni-Vineri 08:00-20:00

Împrumutul publicaţiilor:

Publicațiile se împrumută la domiciliu  pentru 7 zile. Pentru nerespectarea termenului de împrumut se percepe o taxă de 5 RON/zi/volum. 

Servicii oferite la sediul FSPAC:

Linkuri utile:

Bazele de date accesibile

Vrei mai multe informații?

Cauți ceva anume și nu reușești să găsești? Nicio problemă! Dă-ne un semn și te ajutăm noi. Sau poate vrei să treci pe la noi ca să vezi facultatea și campusul? Excelent, spune-ne când și de restul ne ocupăm noi!