Diplomă dublă

Formăm profesioniști din 1996.

#amp

#amp

AMP oferă la nivel de master programe predate exclusiv în limba engleză care au fost dezvoltate de-a lungul timpului în parteneriat cu diverse universități din străinătate. Profesori de la universitățile partenere susțin cursuri în regim modular în cadrul acestor programe iar dezvoltarea curriculei se face în strânsă legătură cu cele mai recente trenduri de pe plan internațional în domeniile respective de studiu. Ca o recunoaștere a calității acestor programe, au fost dezvoltate programe de diplomă dublă și certificare cu universitățile partenere. În acest moment sunt în vigoare 2 programe de diplomă dublă/certificare internațională. Acestea se aplică pentru specializările de master în limba engleză Community Development and Urban Planning, Public Services Management, NGO Management.

DIPLOMĂ DUBLĂ CU UNIVERSITATEA CORVINUS, BUDAPESTA, UNGARIA

Diploma dublă cu Universitatea Corvinus presupune un proces de aplicare și selecție, în funcție de numărul de locuri disponibile în fiecare an și de resursele financiare existente. Studenții selectați să participe la acest program trebuie să petreacă un semestru la Corvinus, în general în anul 2 de studiu. Acest stagiu poate fi finanțat, în limita locurilor disponibile, printr-o mobilitate ERASMUS+. Studenții care obțin diploma dublă trebuie să obțină un număr de 42 de credite la Universitatea Corvinus. Un număr limitat de credite din cele 42 poate fi obținut și în România, cu condiția ca un curs sau mai multe să fie predat în cadrul FSPAC de profesori titulari la Universitatea Corvinus. Finalizarea studiilor se face prin susținerea unei lucrări coordonate mixt, de profesori din ambele universități.

CERTIFICARE DE CĂTRE UNIVERSITY OF GEORGIA, ATHENS, STATELE UNITE

Începând cu anul academic 2018-2019, toți studenții din cadrul programelor de master în limba engleză vor primi un cerificat oferit de University of Georgia și două centre din cadrul acesteia, Carl Vinson Institute of Government și James M. Cox Jr. Center for International Mass Communication Training and Research. Acest certificat recunoaște participarea studenților DAMP la cursurile susținute de cadre didactice și cercetători UGA în cadrul FSPAC/DAMP și alinierea curriculei la standardele promovate de UGA în acest domeniu.

Vrei mai multe informații?

Cauți ceva anume și nu reușești să găsești? Nicio problemă! Dă-ne un semn și te ajutăm noi. Sau poate vrei să treci pe la noi ca să vezi facultatea și campusul? Excelent, spune-ne când și de restul ne ocupăm noi!