Internship în instituții publice și non-profit

Formăm profesioniști din 1996.

scurt istoric

De peste 15 ani, AMP dezvoltă și implementează anual un program de internship destinat studenților programelor noastre de la nivel licență și master. Particularitatea acestui program de internship este că se axează pe instituții publice și non-profit care derulează activități în sfera administrației publice sau în parteneriat cu instituții ale administrației publice locale. Scopul programului este de a le facilita studenților o interacțiune de mai lungă durată decât în cazul practicii profesionale cu instituțiile publice și non-profit și de a crește angajabilitatea acestora pe piața muncii.

Intershipul se derulează în fiecare an pe o perioadă de minim 3 luni (4h pe zi), în semestrul 2, de obicei cu începere din luna martie sau aprilie. Coordonatorul programului este Cristina Hințea (cristina.hintea@fspac.ro).

Ne mândrim în cadrul programului cu parteneri instituționali de încredere și cu o rată mare de angajare a unor studenți ulterior finalizării programului de intership.

Cum aplici?

  • depui dosarul de concurs (CV și scrisoare de intenție) până în 25.02.2020, ora 15:00 la secretariat masterate (9:00-15:00)
  • vii la interviu în 26.02.2020, ora 12:00, Sala de consiliu, FSPAC 1, parter

Vrei mai multe informații?

Cauți ceva anume și nu reușești să găsești? Nicio problemă! Dă-ne un semn și te ajutăm noi. Sau poate vrei să treci pe la noi ca să vezi facultatea și campusul? Excelent, spune-ne când și de restul ne ocupăm noi!