Profesori străini

Formăm profesioniști din 1996.

A învăța este o experiență totală. Primim informații, le procesăm, punem întrebări, primim răspunsuri și creștem. Expunerea la idei și atitudini noi este ajutată și de profesorii invitați de la cele mai prestigioase universități din Europa de Vest și Statele Unite. Nu doar că beneficiem de cunoștințele lor dar putem experimenta și modul în care ei văd realitatea și teoria. În plus, experiența pe care o au (decenii de cercetare, consultanță și predare) adaugă o alta dimensiune cursurilor pe care le predau.

Un astfel de curs poate reprezenta o fereastră prin care putem observa și ne putem conecta la o lume mai largă decât cea cu care suntem obișnuiți. Cu cât vedem și înțelegem mai multe, din mai multe puncte de vedere, cu atât avem mai multe șanse pe piața globală. Conectarea este soluția iar aceste cursuri oferă un început.

Vrei mai multe informații?

Cauți ceva anume și nu reușești să găsești? Nicio problemă! Dă-ne un semn și te ajutăm noi. Sau poate vrei să treci pe la noi ca să vezi facultatea și campusul? Excelent, spune-ne când și de restul ne ocupăm noi!