Zilele Carierei

Formăm profesioniști din 1996.

#amp organizează anual „Zilele carierei”

Departamentul de Administrație și Management Public organizează anual „Zilele carierei”, un eveniment menit să aducă în fața studenților, masteranzilor și doctoranzilor absolvenți ai programelor noastre care au cariere de succes în organizații publice, private sau non-guvernamentale, din țară și din străinătate. La acest eveniment participă studenți de la cele trei extensii universitare ale departamentului de la Bistrița, Satu Mare și Sfântu Gheorghe.

În cadrul Zilelor Carierei sunt organizate activități care îi ajută pe studenți să își dezvolte abilități necesare pentru o integrare mai ușoară pe piața muncii. La acest eveniment sunt invitați să participe absolvenți ai programelor Departamentului de Administrație și Management Public. Absolvenții își prezintă experiența pe care au avut-o în găsirea unui loc de muncă: cum au ajuns să înțeleagă care este domeniul în care le-ar plăcea să lucreze, cum și-au găsit un loc de muncă și ce a contat din activitatea din timpul facultății și din afara acesteia pentru a-și dezvolta o carieră. De asemenea, în cadrul evenimentului Zilele Carierei se organizează și un atelier de lucru în care studenții discută cu specialiști despre planificarea carierei încă din timpul facultății, strategii de căutare a unui loc de muncă, redactarea unui CV și a unei scrisori de motivație, și despre cum să se prezinte la un interviu.

Vrei mai multe informații?

Cauți ceva anume și nu reușești să găsești? Nicio problemă! Dă-ne un semn și te ajutăm noi. Sau poate vrei să treci pe la noi ca să vezi facultatea și campusul? Excelent, spune-ne când și de restul ne ocupăm noi!